Μας ελάτε σε επαφή με
Oscar

Τηλεφωνικό νούμερο : +86-158 1407 8725

WhatsApp : 8615814078725

Shenzhen Perfect Medical Instruments Co., Ltd

Τέλειο Endo!

  • Shenzhen Perfect Medical Instruments Co., Ltd
  • Shenzhen Perfect Medical Instruments Co., Ltd
  • Shenzhen Perfect Medical Instruments Co., Ltd
  • Shenzhen Perfect Medical Instruments Co., Ltd
Κύρια Αγορά: Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής, Εξαγωγέας
Μάρκες Δ-τέλειος Αριθμός Υπαλλήλων 50~100
Ετήσιες πωλήσεις 50,000,000-80,000,000 Ιδρύθηκε Έτος 2009
Εξαγωγή pc 60% - 70%
Εισαγωγή

 

Η τέλεια ιατρική Co. ΕΠΕ οργάνων Shenzhen αφιερώνει στην κατασκευή και την Ε&Α. Το σύνθημά μας είναι τέλειο Endo. Τέλεια endodontic όργανα. Εντούτοις, να είσαι πραγματικά τέλεια στα όργανα endodontics είναι ο κύριος στόχος μας!! Αξίζει για να υπενθυμίσει, τα περιστροφικά αρχεία είναι η σημαντική γραμμή μας σωρηδόν αρχείων καναλιών ρίζας, με την καταπληκτική παραγωγή και ασύγκριτο υψηλό - ποιότητα.

Για να διευρύνει το προϊόν μας το πεδίο είναι το ένα άλλο επίτευγμά μας. Η τέλεια ιατρική Co. ΕΠΕ οργάνων Shenzhen καλύπτει την ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων μεταξύ των κατασκευαστών οργάνων endodontics. Τα τελευταία χρόνια, συνεχίζουμε τη δυνατότητα έρευνάς μας στις ηλεκτρονικές συσκευές endo, όλες οι συσκευές μας στοχεύουν να είναι ευνοϊκότερες στην τιμή και τις απαιτήσεις των πελατών. συμπεριλαμβανομένης της δοκιμής κλινικών, της δοκιμής μάρκετινγκ, και όλης της έγκρισης πιστοποιητικών. Η Ε&Α ελίτ οδοντικού ηλεκτρονικού τμήματός μας θα φέρει όλο και περισσότερα νέα προγράμματα για την οδοντιατρική.

Η τέλεια ιατρική Co. ΕΠΕ οργάνων Shenzhen είναι

Τελειοποιήστε στην κατασκευή

Τελειοποιήστε στην έρευνα

Τελειοποιήστε να αναπτυχθεί

Τελειοποιήστε στο μάρκετινγκ

τελειοποιήστε στην πώληση

Τελειοποιήστε στη φροντίδα

Έντονα πιστεύουμε ότι η προσφορά του τέλειου προϊόντος endo είναι η αμετάβλητη στρατηγική μας. Ανεξάρτητα από το πόσο δύσκαμπτος ο ανταγωνισμός στην αγορά είναι. Είμαστε έτοιμοι να είμαστε ο καλύτερος όπως πάντα.

Σήμερα, διοργανώνουμε εργαστήριο 25.000 το ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ μετρητών μας που κατασκευάζεται, αναμένοντας με ενδιαφέρον το 2020, θα είναι το «γενναιότερο άλογο» στον παραγωγό αρχείων endo στην Κίνα, είμαστε ειλικρινά ευπρόσδεκτοι όλοι οι προμηθευτές και οι όλοι αγαπητοί σφαιρικοί πελάτες μας για να μας επισκεφτούμε!!!!

αρχείο catalogue.pdf endo

Ιστορία

Η τέλεια ιατρική Co. ΕΠΕ οργάνων Shenzhen, που βρίσκεται σε Shenzhen, Guangdong, είναι ενσωματωμένος επαγγελματικός οδοντικός προμηθευτής να αναπτυχθεί, την κατασκευή και το μάρκετινγκ. Αυτό οργάνωση το 2009 που που δεσμεύει στην καινοτομία των προϊόντων.

Ήμαστε στην επιχείρηση για 10 έτη και χάρι στην Ε&Α μας αναχωρήστε., πιάνουμε πάντα τη διαρκεσμένη τάση στην παγκόσμια αγορά. Όλα τα προϊόντα είναι πιστοποιημένα από το ISO, CE, FDA. Με την απαραίτητη υπηρεσία μεταπωλήσεων πιστοποιητικών και εμπειρίας, δεν υπήρξε κανένα οποιοδήποτε ζήτημα εκκαθάρισης στις αποστολές που έχουμε τακτοποιήσει.

Καλωσορίζουμε ειλικρινά όλους τους φίλους για να μας επισκεφτούμε!

Υπηρεσία

1

 

Η τέλεια ιατρική Co. ΕΠΕ οργάνων Shenzhen είναι ενσωματωμένος επαγγελματικός οδοντικός κατασκευαστής να αναπτυχθεί, την κατασκευή και το μάρκετινγκ. Παρέχουμε τη μεγάλη έκταση των προϊόντων συμπεριλαμβανομένου διάφορου των μυτερών αρχείων NiTi, των μηχανών Endo, των αρχείων Endo ανοξείδωτου, του Γκέιτς και Peeso, μεταφορείς κολλών, οδοντωτές σούβλες, NiTi Archwires, ανοίξεις, καρβίδιο Burs και ούτω καθεξής.

Η ομάδα μας