Ενδοδοντικά περιστροφικά αρχεία

Taper File DK Αρχείο Μέγεθος # 30 L21 / 25/31

  • Taper File DK Αρχείο Μέγεθος # 30 L21 / 25/31
  • Taper File DK Αρχείο Μέγεθος # 30 L21 / 25/31
  • Taper File DK Αρχείο Μέγεθος # 30 L21 / 25/31
  • Taper File DK Αρχείο Μέγεθος # 30 L21 / 25/31
  • Taper File DK Αρχείο Μέγεθος # 30 L21 / 25/31
  • Taper File DK Αρχείο Μέγεθος # 30 L21 / 25/31
  • Taper File DK Αρχείο Μέγεθος # 30 L21 / 25/31
  • Taper File DK Αρχείο Μέγεθος # 30 L21 / 25/31
Λεπτομέρειες
Μάρκα Τέλειος
Σειριακός αριθμός # 30
Χώρα προέλευσης Shenzhen, Κίνα
Πιστοποιητικό ISO, CE, FDA, FSC
Επικοινωνήστε μαζί μας
Πληρωμής & Αποστολής Όροι
Προσφορά τιμής Διαπραγματεύσιμος
Ελάχιστη παραγγελία 500 πακέτα
Μέσος χρόνος παράδοσης 15 ημέρες από την παραλαβή της πληρωμής
Μέθοδος πληρωμής T / T, Paypal, Western Union
Λεπτομέρειες πακέτου 6 τεμάχια / κουτί ή κυψέλη
Δυνατότητα παροχής 14000 τεμ ανά ημέρα

Αρχείο DK Αρχείου Taper   Μέγεθος # 30   L21 / 25/31

Taper Αρχείο

1.η περιγραφή του προϊόντος

Ενότητα

 

 

 

Μήκος

L21

L25

 

Μέγεθος

# 15 / # 20 / # 25 / # 30 / # 35 / # 40 / # 15-40

 00460 — (04,06 锥度)      

Ροπή

2.0 ~ 3.2Ν / εκ

Ταχύτητα περιστροφής

300rpm

Διατομή

Taper Αρχείο

2.Χρήση πρωτοκόλλου

1) Διαχωρίστε το μέσον του ριζικού σωλήνα με DK 15 #, εναλλασσόμενο με το NaOCl και το EDTA.

 

2) Προετοιμάστε τον ριζικό σωλήνα στο μήκος εργασίας με 20 #, 25 #, εναλλάξ με έκπλυση με NaOCl και EDTA.

 

3) Μετρήστε το μέγεθος του άκρου του ριζικού σωλήνα με τα αρχεία κωνοφόρων .02, από την αρχή 30 # 25 # 35 # ... φτάνετε στο μέγιστο μήκος εργασίας.

 

4) Χρησιμοποιήστε αντίστοιχη κωνικότητα .04 ή .06 για να ολοκληρώσετε το παρασκεύασμα.

5) Εκπύκνωση με πολλούς άρδευση με υπερήχους NaOCl ή # 15.

Taper File DK αρχείο είναι μια βελτίωση της χρήσης του κινητήρα K αρχείο, είναι ενδοδοντικό περιστροφικό αρχείο.


Γιατί είναι τόσο σημαντική η θεραπεία των ριζικών αγωγών;

Κάποτε ήταν ότι εάν ένα δόντι μολυνθεί ή το νεύρο στο δόντι πέθαινε, το δόντι θα έπρεπε να εξαχθεί. Σήμερα, λόγω μιας διαδικασίας που είναι γνωστή ως αγωγή με ριζικό σωλήνα, η λοίμωξη μπορεί να αντιμετωπιστεί, το τραυματισμένο νεύρο εξαφανιστεί και ο πόνος που σχετίζεται με τέτοια συμπτώματα μειώνεται.
Ένας κοινός λόγος για τη θεραπεία του ριζικού σωλήνα είναι ένα μολυσμένο ή αποκεντρωμένο δόντι, το οποίο μπορεί να οφείλεται σε μια βαθιά κοιλότητα, περιοδοντική νόσο ή ακόμα και σπασμένο δόντι. Μερικές φορές το τραύμα σαν ένα αιχμηρό χτύπημα στο στόμα μπορεί να προκαλέσει βλάβη στον πολφό (νεύρο) του δοντιού. Σε περίπτωση που έχετε συμπτώματα όπως οίδημα, ευαισθησία σε ζεστό και κρύο ή δυσφορία όταν αγγίζετε το δόντι σας, πρέπει να συμβουλευτείτε έναν οδοντίατρο αμέσως.

Η θεραπεία με το ριζικό σωλήνα αφαιρεί τον ιστό πολφού, ο οποίος αποτελείται από ένα νεύρο και την παροχή αίματος στο δόντι. Αφού αφαιρεθεί όλο το υλικό από τη ρίζα, το κανάλι ή τα κανάλια (εάν πρόκειται για δόντι πολλαπλών ριζών) αποστειρώνονται και σφραγίζονται με ένα υλικό που εμποδίζει την επανάληψη των βακτηρίων.

Επειδή ένα ριζικό κανάλι αφαιρεί όλα όσα τροφοδοτούν το δόντι και τα κρατά ζωντανά, το δόντι θα γίνει πολύ εύθραυστο μετά από μια χρονική περίοδο. Αυτή η χρονική περίοδος ποικίλλει από άτομο σε άτομο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το δόντι πρέπει να αποκατασταθεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα και ο οδοντίατρός σας μπορεί να συστήσει να τοποθετηθεί μια θέση και μια στεφάνη ως τελική αποκατάσταση. Τα οπίσθια δόντια συνήθως στέκονται ή καλύπτονται λίγο μετά την εκτέλεση ενός καναλιού ρίζας για να αποφευχθεί η θραύση του δοντιού λόγω της πίεσης που ασκείται πάνω σε αυτό με τη μάσηση.

Η λειτουργία των ριζών δεν είναι άβολη και σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να πραγματοποιηθεί σε μία επίσκεψη. Η δυσφορία που σχετίζεται με το κανάλι ρίζας οφείλεται στη μόλυνση που συνδέεται με την ανάγκη για το ριζικό σωλήνα. Εάν υπάρχει επαναλαμβανόμενος πόνος μετά την εκκίνηση του ριζικού σωλήνα ή αφού ολοκληρωθεί, φροντίστε να ενημερώσετε τον οδοντίατρό σας το συντομότερο δυνατό.  

Εταιρία:

Shenzhen Perfect Medical Instrument Co, Ltd, που βρίσκεται στο Shenzhen, επαρχία Γκουανγκντόνγκ, είναι μια ολοκληρωμένη επαγγελματική οδοντιατρική προμηθευτή στην ανάπτυξη, την κατασκευή και το μάρκετινγκ. Δημιουργήθηκε το 2008 και δεσμεύεται για την καινοτομία των προϊόντων. Τα κύρια προϊόντα περιλαμβάνουν: αρχεία Endo, endo motors, οδοντιατρικά burs και ούτω καθεξής .. Για αρχεία, έχουμε διαφορετικά αρχεία συστήματος, για παράδειγμα, endo περιστροφικά αρχεία (Taper αρχεία), παλινδρομικά αρχεία, ένα αρχεία συστήματος (αρχείο μιας χρήσης) αρχεία επανάληψης ...

Μετά από χρόνια ανάπτυξης, ο εξοπλισμός παραγωγής ολοκληρώθηκε πλήρως αυτόματα, γεγονός που βελτιώνει την αποδοτικότητα της παραγωγής. Perfect συμμορφώνεται με την επιχειρηματική φιλοσοφία του " Πρώτη ποιότητα, πρώτος πελάτης, υπηρεσία πρώτος " και επιμένει στην καινοτομία, την ποιότητα, την εξυπηρέτηση. Έχουμε ISO13458, CE, FDA, και τα προϊόντα μας πωλούνται τώρα σε όλο τον κόσμο και έχουν αποκτηθεί μια καλή φήμη από τους πελάτες.

Σας καλωσορίζουμε ειλικρινά όλους τους φίλους που μας επισκέπτονται!

Αρχείο μηχανής Αρχείο κανάλι ρίζας

contact us