Μυτερό αρχείο Size#35 L21/25/31 αρχείων DK

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Shenzhen, Κίνα
Μάρκα: Perfect
Πιστοποίηση: ISO,CE,FDA,FSC
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: 6pcs/box ή φουσκάλα
Χρόνος παράδοσης: 15 ημέρες από τη λήψη της πληρωμής
Όροι πληρωμής: Μ / Τ, το PayPal, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 14000 PC ανά ημέρα

Μυτερό αρχείο Size#35 L21/25/31 αρχείων DK

Μυτερό αρχείο

1.product περιγραφή

Τμήμα      
Μήκος L21 L25  
Μέγεθος

#15/#20/#25/#30/#35/#40/#15-40

--(锥度 04,06)

Ροπή 2.0~3.2N/cm
Περιστροφική ταχύτητα 300rpm
Διατομή ÎœÏ…Ï„ÎµÏÏŒ αρχείο

2.Use πρωτόκολλο

1)CPreparation η μέση του καναλιού ρίζας με το DK 15 #, ξεπλένοντας διαδοχικά με NaOCl και EDTA.

 

2)Προετοιμασία το κανάλι ρίζας στο μήκος εργασίας με 20 #, 25#, ξεπλένοντας διαδοχικά με NaOCl και EDTA.

 

3)Η μέτρηση του μεγέθους ακρών καναλιών ρίζας με .02 μυτερά αρχεία Κ, από την αρχή 30 # 25 # 35 #… φθάνει στο μέγιστο μήκος εργασίας.

 

4)Χρησιμοποιήστε μια αντίστοιχη κωνικότητα .04 ή .06 για να ολοκληρώσετε την προετοιμασία.

5)Ξέπλυμα με τα μέρη NaOCl s ή # υπερηχητική άρδευση 15.

Το μυτερό αρχείο αρχείων DK είναι μια βελτίωση του αρχείου χρήσης Κ μηχανών, είναι endodontic περιστροφικό αρχείο.

Γιατί είναι η επεξεργασία καναλιών ρίζας τόσο σημαντική;

Ήταν ότι εάν ένα δόντι ήταν μολυσμένο ή το νεύρο στο δόντι πέθαινε, το δόντι θα έπρεπε να εξαχθεί. Σήμερα, λόγω μιας διαδικασίας γνωστής ως επεξεργασία καναλιών ρίζας η μόλυνση μπορεί να θεραπευθεί, το τραυματισμένο νεύρο λήφθείτε έξω και ο πόνος που συνδέεται με τέτοια συμπτώματα που ανακουφίζονται.
Ένας κοινός λόγος για την επεξεργασία καναλιών ρίζας είναι μολυσμένη ή το δόντι, το οποίο μπορεί να προκύψει από μια βαθιά κοιλότητα, μια περιοδοντική ασθένεια, ή ακόμα και ένα σπασμένο δόντι. Μερικές φορές το τραύμα όπως ένα αιχμηρό χτύπημα στο στόμα μπορεί να οδηγήσει στη ζημία στον πολτό (νεύρο) του δοντιού. Εάν είχατε τα συμπτώματα όπως η διόγκωση, η ευαισθησία σε καυτό και το κρύο ή η ταλαιπωρία να αγγίξετε το δόντι σας, ένας οδοντίατρος πρέπει να ερωτηθεί αμέσως.

Η επεξεργασία καναλιών ρίζας αφαιρεί τον ιστό πολτού, ο οποίος αποτελείται από έναν ανεφοδιασμό νεύρων και αίματος μέσα στο δόντι. Εξάλλου το υλικό έχει αφαιρεθεί από μέσα από τη ρίζα, το κανάλι ή τα κανάλια (εάν είναι ένα πολυ ριζοβολημένο δόντι) αποστειρώνεται και σφραγίζεται με ένα υλικό που αποτρέπει τα βακτηρίδια από να καταγράψει εκ νέου.

Επειδή ένα κανάλι ρίζας αφαιρεί όλα που ταΐζουν το δόντι και το κρατούν ζωντανό, το δόντι θα γίνει πολύ εύθραυστο μετά από μια χρονική περίοδο. Αυτή τη φορά η περίοδος ποικίλλει από το πρόσωπο στο πρόσωπο. Είναι για το λόγο αυτό ότι το δόντι πρέπει να αποκατασταθεί το γρηγορότερο δυνατό και ο οδοντίατρός σας να συστήσει ότι μια θέση και μια κορώνα τοποθετούνται ως τελική αποκατάσταση. Τα πίσω δόντια στέφονται συνήθως ή καλύπτονται αμέσως μόλις ένα κανάλι ρίζας έχει εκτελεσθεί για να αποτρέψει το δόντι από την καταστροφή λόγω της πίεσης που ασκείται σε το με το μάσημα.

Η εργασία καναλιών ρίζας δεν είναι ανήσυχη, και μπορεί σε ορισμένες περιπτώσεις να εκτελεσθεί σε μια επίσκεψη. Η ταλαιπωρία που συνδέεται με το κανάλι ρίζας οφείλεται στη μόλυνση που συνδέεται με την ανάγκη για το κανάλι ρίζας. Εάν υπάρχει να επαναληφθεί ο πόνος μετά από το κανάλι ρίζας έχει αρχίσει, ή αφότου ολοκληρώνεται είναι σίγουρος να ειδοποιήσει τον οδοντίατρό σας το συντομότερο δυνατό.

Επιχείρηση:

Η τέλεια ιατρική Co. οργάνων Shenzhen, ΕΠΕ, που βρίσκεται σε Shenzhen, επαρχία Γκουαγκντόνγκ, είναι ενσωματωμένος επαγγελματικός οδοντικός προμηθευτής να αναπτυχθεί, την κατασκευή, και το μάρκετινγκ. Αυτό οργάνωση το 2008 που που δεσμεύει στην καινοτομία των προϊόντων. Τα κύρια προϊόντα περιλαμβάνουν: Αρχεία Endo, μηχανές endo, οδοντικά burs και ούτω καθεξής. Για τα αρχεία, έχουμε τα διαφορετικά αρχεία συστημάτων, παραδείγματος χάριν, περιστροφικά αρχεία endo (μυτερά αρχεία), εναλλάσσοντας αρχεία, αρχεία ενός συστήματος (μιάς χρήσεως αρχείο), retreatment αρχεία…

Μετά από τα έτη ανάπτυξης, ο εξοπλισμός παραγωγής ολοκλήρωσε πλήρως automaticly που βελτιώνουν την αποδοτικότητα παραγωγής. Τέλειος εμμένει στην επιχειρησιακή φιλοσοφία «της ποιότητας πρώτα, πελάτης πρώτα, υπηρεσία πρώτα» και επιμένει στην καινοτομία, ποιότητα, υπηρεσία. Έχουμε ISO13458, CE, FDA, και τα προϊόντα μας πωλούνται τώρα σε όλο τον κόσμο και έχουν λήφθουν μια καλή φήμη από τους πελάτες.

Καλωσορίζουμε ειλικρινά όλους τους φίλους στο visist εμείς!

Αρχείο καναλιών ρίζαςΜυτερό αρχείο

Στοιχεία επικοινωνίας
Oscar

Τηλεφωνικό νούμερο : +86-158 1407 8725

WhatsApp : +8615814078725